Friday, January 30, 2009

Anak Ulama' Konservatif Syiah Dedahkan Ahmadinejad Berketurunan Yahudi.

Sumber: tenteradajjal.blogspot.com
Siapa tidak kenal Ahmadinejad 'musuh' utama mantan Presiden Bush yang lantang dan menarik minat Yahudi sehingga akhbar itu turut berkempen untuk beliau bagi kempen pilihanraya presiden Iran dalam masa lima bulan mendatang.

Manusia yang terkenal dengan cadangan bersifat retorik untuk menghapuskan Israel dari peta dunia bernama Ahmadinejad ini dari datang kelompok bergaris keras - hardliners, menerima tamparan hebat dengan pendedahan dari anak ulama' syiah dari kumpulan sederhana - konservatif, Dr. Mahdi Khazali yang menulis artikel tentang peranan Yahudi dalam kerajaan Iran. Dr. Khazali mendedahkan Ahmadinejad nama sebenarnya ialah Saburjian berasal keturunan Yahudi dari wilayah Aradan.

Peperangan antara kumpulan konservatif yang akan menonjolkan bekas Presiden Mohamed Khatami sebagai calonnya dengan kelompok bergaris keras kembali sengit khusus menghadapi pilihanraya nanti.

Rupanya ramai kalangan Syiah ni berasal dari Yahudi bermula dari senarai perawi mereka yang mengelilingi Imam-Imam Ahli Bayt, termasuk dakwaan wikipedia bahawa pengarang Bihar al-Anwar - Mula Baqir al-Majlisi berasal dari Yahudi, Nuri al-Maliki pemerintah Iraq terkini dan terbaru Mahmud Saborjian Ahmadinejad berasal dari keluarga Yahudi.


Berikut link-link sumber :

http://www.drkhazali.com/articles-and-mails/397-1387-11-06-07-27-46.html
Komentar : Saya tinggalkan para pembaca dengan hadis dari Rasullah s.a.w supaya kita dapat berfikir bersama-sama.:"DAJJAL AKAN DIIKUTI OLEH 70,000 YAHUDI DARI KOTA YAHUDI ISFAHAN (IRAN), MEREKA MEMAKAI AL-TAYALISAH " - RIWAYAT

No comments: